امروز : دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ می باشد.

بی میلی جنسی زنان

بی میلی جنسی زنان

بی میلی جنسی زنان به عنوان یکی از شایع ترین مشکلات زنان در باب زندگی جنسی آنان قلمداد می شود. شکایت مندی اکثر مردان عدم توازن در میل به انجام رابطه جنسی بین آنان و همسران گزارش شده است. و چنانچه قابل پیش بینی است این همیشه مردان هستند که در بخش کفه سنگین تر ترازوی هماهنگی تمایلات جنسی قرار گرفته نسبت به سکس اشتیاق بیشتری در مقایسه با زنان از خود نشان میدهند.بررسی های علمی بسیاری به بررسی عوامل دخیل در کم بودن میل جنسی زنان پرداخته اند لیکن در باب بی میلی جنسی ذکر این نکته قابل تاکید است که اصولاً مفهومی به نام ” بی میلی جنسی ” خالی از اعتبار است !!!

بی میلی جنسی زنان

چرا که تنها زمانی این کلمه میتواند باری معنا داربه خود اختصاص دهد که در ” مقایسه ” و ” نسب ” توانسته باشد مورد بررسی قرار گیرد . لذا همیشه باید شریک جنسی در کار باشد که مشخصاً دارای تمایلات جنسی بالاتری بوده باشد که در مقایسه آندو، به شریک دیگر بتوان لقب کم میل اطلاق گردد . به عبارت دیگر همواره این درجه تمایلات شریک جنسی به انجام رابطه جنسی است که چنانچه فراتر از میزان خواهندگی جنسی شریک جنسی باشد ، بر چسب ” بی میلی جنسی ” همسر را برجسته مینمایاند.

چنانچه بی میلی جنسی را منفرداً و مشخصاً تحت طبقه بندی بیماری یا مشکلات جنسی قراردهیم به عنوان متغیری مستقل باید در کلیه شرایط اعم از تمایلات بالا و یا پایین شریک جنسی قابلیت تعمیم پیدا نماید لیکن آنچه امروزه متخصصین در روابط جنسی زوجین مشاهده گر آن میباشند این است که فاکتور” تعداد دفعات برقراری رابطه جنسی ” به خودی خود معرف بی میلی جنسی زوجین نمیباشد.

به عنوان مثال در یک رابطه زناشویی که درآن مرد خواهان برقراری نوعی از رابطه زناشویی میباشد که در آن ماهی یک باررابطه جنسی کفایت مند به نظر میرسد، زنی که در این نوع از سیستم زندگی جنسی، موافقت و همراهی از خود نشان میدهد ” سرد مزاج ” قلمداد نگشته خطر بی میلی جنسی این رابطه زناشویی را مورد تهدید خود قرار نمیدهند.

لیکن چنانچه همین زن در شبکه زندگی زناشویی قرار گیرد که در آن همسر خواهان انجام رابطه جنسی با تناوب هفته ای ۲ مرتبهباشد اینجاست که مفعوم سردمزاجی زن معنادارگشته مشکل ” بی میلی جنسی زنان ” این نوع از رابطه زناشویی را مورد تهدید قرار میدهد.

 

بی میلی جنسی زنان - مرد ناراحت روی تخت خواب

حد نرمال رابطه جنسی

باید خاطر نشان کرد که از آنجایی که حد نرمال انجام رابطه جنسی را ” هماهنگی میزان اشتیاق زوجین به انجام رابطه جنسی ” تعیین مینماید لذا ” عدد خاص ” نماینده یا معرف نرمال بودن تعداد دفعات رابطه جنسی در یک رابطه زناشویی نمیتواند منظور گردد.

به باور برخی ، بی میلی جنسی با شاخص ” پیشنهاد انجام رابطه جنسی ” قابل شناسایی میگردد در این صورت زوجی که فی البداهه ابتکار عمل به خرج نداده به جای” ارائه درخواست ” انجام رابطه جنسی همواره منتظر ” دریافت درخواست ” انجام رابطه جنسی میباشد احتمالاً نسبت به سکس بی تمایل میبایسته باشد. در روشنگری این باور لازم است خاطر نشان گردد که پاپیش ننهادگی زن برای برقراری رابطه جنسی به دلایل بسیار بدنی ، روانی ، جنسی اتفاق میافتد که هر یک به نوبه خود قابل موشکافی دقیق میباشند لیکن چنانچه در تعریف زنانگی به مفعوم ” قابلیت تغییر پذیری ” زن ایمان داشته بپذیریم که ” زن عموماً موجودی قابل تغییر است ” شاید این انفعال تا اندازه ای قابل توجیه باشد .

برانگیختگی جنسی تغییر پذیر

” اروتیک پلستیسیتی ” یا ” برانگیختگی جنسی تغییر پذیر” ، اصطلاحی است که ” روی بامیستر ” برای اولین بار در شرح ویژگی رفتار جنسی در زنان از آن سخن به میان آورده است . بنا بر این اندیشه میل جنسی زنان بیش از مردان تحت تاثیرعوامل بیرونی ، اجتماع و فرهنگ قرار گرفته و متعاقب آن دچار تغییر و نوسان میگردند در حالیکه تمایلات جنسی مردان در طول زمان اغلب از الگوی یکسان پیروی کرده و اساساً بر پایه های فیزیولوژیکی بیش از فاکتورهای فرهنگی استوار میباشد. به عبارتی ، در سکس ، ” زن وابسته فرهنگ ” و ” مرد وابسته طبیعت ” است . لذا میل جنسی یک زن علاوه بر باورهای مذهبی ، میزان تحصیل و مطالعه ، موقعیت شغلی ، منزلت اجتماعی و … بشدت تحت تاثیر الگوهای فرهنگی قرار دارد لیکن این ویژگی قابلیت تغییر در زنان فرایندی همیشه همراه است و زن همیشه میتواند از باوری به باور دیگر یا از تمایلی به تمایل دیگر در سفر باشد. بنابر این اصل ، بی میلی جنسی در زن بواسطه قدرت قابلیت تغییر در هر مرحله ای از زندگی به زن امکان گذر و برون شد از وضعیت موجود را میدهد .

(دراین راستا مردان هوشمندی وجود دارند که به ابزار موثر بر تمایلات جنسی زنان آگاه بوده زن را در این انتقال یاری رسانند ودر بسیاری موارد توانسته اند ” نه ” همسر به انجام رابطه جنسی را به ” آری ” مبدل سازند ) .

علت بی میلی جنسی زنان

علامت اصلی بی میلی جنسی کاهش دفعات رابطه جنسی است. در صورت بی میلی جنسی، دفعات رابطه جنسی به یک بار در ماه کاهش می یابد. علاوه بر این، ممکن است لذت در طول رابطه جنسی کاهش یابد. فرد احساس خستگی، ضعف و افسردگی دارد. علائم بی میلی جنسی در مردان را می توان به شرح زیر فهرست کرد:

  1. دفعات رابطه جنسی یک بار در ماه یا کمتر
  2. احساس سرما در هنگام رابطه جنسی
  3. عدم فکر کردن یا احساس میل جنسی، عدم احساس این میل یا احساس این میل به ندرت
  4. اختلال نعوظ و/یا زمان انزال کوتاه
  5. رابطه جنسی بدون دارو امکان پذیر نیست.

 

انواع اختلالات جنسی بیزاری

بیزاری جنسی در ۳ نوع مختلف بررسی می شود. اینها:

اولین بی میلی جنسی: در اولین بی میلی جنسی که در نوجوانی شروع می شود، فرد علاقه یا تمایلی به هیچ گونه فعالیت جنسی ندارد.

بی میلی جنسی ثانویه: به عنوان از دست دادن فعالیت جنسی پس از اینکه فرد قبلاً فعالیت جنسی داشته است توضیح داده می شود. این بیماری که دیرتر اتفاق می افتد، معمولاً پس از موقعیت های منفی دیده می شود.

بی میلی جنسی موقعیتی: این وضعیتی است که فرد هر از گاهی میل جنسی خود را از دست می دهد. معمولا روزهای خسته کننده و پر استرس، نگرانی های مالی، نوسانات خلقی منجر به این وضعیت می شود.

علت بی میلی زنان به رابطه زناشویی

بی میلی جنسی در مردان و زنان نه تنها تحت تأثیر عوامل ارگانیک، بلکه تحت تأثیر عوامل روانی و اجتماعی نیز قرار می گیرد. به طور کلی علل بی میلی جنسی را به شرح زیر فهرست می کنیم:

  1. روند پیر شدن،
  2. زمان ناکافی
  3. مشکلات رابطه زناشویی،
  4. استرس بیش از حد،
  5. جراحی ها،
  6. نارسایی هورمون مردانه
  7. مشکلات هورمونی،
  8. داروهای ضد افسردگی،
  9. ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری های قلبی عروقی و دیابت، مشکلات تیروئید، کلیه و کبد،
  10. سبک زندگی نادرست مانند مصرف بیش از حد الکل و سیگار،
  11. خلق و خوی عصبانی، مضطرب یا افسرده
  12. ترس از ابتلا به یک بیماری مقاربتی یا باردار بودن،

بی میلی جنسی ناشی از عوامل فیزیکی

دلایل زیادی برای این امر وجود دارد که مستقیماً به سلامت انسان مربوط می شود. بسیاری از بیماری ها مانند کهولت سن، یائسگی، کسانی که به مدت طولانی رابطه جنسی ندارند، مصرف برخی داروها، بیماری های قلبی، تیروئید، ام اس، بیماری پارکینسون، دیابت، فشار خون، عفونت های دهانه رحم و واژن، قارچ واژن و خشکی، مصرف الکل در وهله اول، بیماری های مرتبط با نارسایی اندام ها اغلب از جمله عوامل فیزیکی هستند که به بیزاری جنسی کمک می کنند.

تغییرات هورمونی؛ سطوح بالای هورمون پرولاکتین که در مردان و زنان به عنوان هورمون شیر شناخته می شود، کاهش سطح هورمون تستوسترون در هر دو جنس، کاهش استروژن در دوران یائسگی و نارسایی آدرنال نیز می تواند باعث ایمنی، اجبار جنسی شود. اختلالات ساختاری و عملکردی اندام‌های جنسی، اختلالات ادراری یا زنان که بر عملکرد جنسی تأثیر می‌گذارند از جمله دلایل فیزیکی کاهش میل جنسی هستند.

درمان گیاهی بی میلی جنسی زنان

قرص درمان سرد مزاجی زنان

قطره و قرص افزایش میل زنان شامل:

  • قطره ویتاگنوس: این قطره حاوی موادی است که می‌تواند در رفع مشکلات هورمونی، یائسگی و قاعدگی زنان موثر باشد. این دارو از آن‌جایی که روی ترشح هورمون‌های زنانه موثر است، می‌تواند روی بی‌میلی جنسی ناشی از اختلالات هورمونی نیز تاثیر بگذارد. و باعث افزایش میل جنسی زنان شود
  • قطره اسپانیش فلای: اسپانیش فلای نوعی داروی محرک جنسی است و می‌تواند باعث از بین بردن سرد مزاجی در زنان شود. علاوه بر این می‌توان از آن برای درمان افسردگی بعد از زایمان نیز استفاده کرد.این قطره باعث افزایش میل جنسی زنان می شود.
  • قطره گل سرخ باریج: از این قطره برای افزایش میل جنسی بانوان استفاده میکنند. گل سرخ خاصیت‌های زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان افزایش میل جنسی زنان، کاهش افسردگی و اضطراب را نام برد. این دارو، قطره افزایش میل آقایان نیز محسوب می‌شود.
  • قطره آفرودیت: این قطره گیاهی حاوی گیاهان دارویی است که می‌توانند روی تمایلات جنسی مردان و زنان تاثیر بگذارند و باعث تقویت قوای جنسی زنان شوند. قرص افرودیت، از قویترین قرص‌های افزایش میل زنان در داروخانه‌ها پیدا می‌کنید.

غذاهای تحریک کننده زنان

از جمله غذاهای تحریک کننده زنان و غذاهای تحریک کننده مردان و در جواب به سوال چه چیزی حشر زن (این بخش برگرفته از سایت پزیرش ۲۴) را زیاد میکند؟ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

غذاهای حاوی کلاژن

هر چه سن انسان بالا رود، کلاژن کمتری توسط بدن ساخته می‌شود. به همین دلیل با افزایش سن، پوست‌ افراد چروک می‌شود و افتادگی پیدا می‌کند.

وقتی سن افزایش پیدا کند، ممکن است در اثر کمبود کلاژن، دیواره واژن زن و پوست آلت مرد شل شود. این موارد می‌توانند باعث از بین رفتن و کم شدن میل جنسی شوند.

بنابراین لازم است افراد غذاهای حاوی کلاژن مصرف کنند تا این مشکلات برای آن‌ها به وجود نیاید.

از جمله غذاهای حاوی کلاژن می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • گوشت مرغ
  • عصاره استخوان: این عصاره حاوی کلاژن زیادی نیست اما تاثیر بسیار زیادی روی ساخت آن در بدن دارد.
  • سفیده تخم ‌مرغ
  • ماهی و صدف
  • توت‌ها
  • انواع لوبیا
  • سیر
  • سبزیجات با برگ‌های سبز
  • مرکبات

غذاهای گوشتی، محرک تقویت قوای جنسی بانوان

انواع غذاهای گوشتی ارگانیک می‌توانند در افزایش میل جنسی زنان و مردان موثر باشند. از جمله این گوشت‌ها می‌توان به گوشت شتر و شترمرغ اشاره کرد.برای بالا بردن میل جنسی بانوان باید از غذاهای گوشی بیشتری استفاده کرد.

غذاهای دریایی، محرک تقویت قوای جنسی بانوان

غذاهای دریایی می‌توانند باعث افزایش خون رسانی به اندام‌های جنسی زن و مرد شوند و میل جنسی را افزایش دهند. علاوه بر این‌ غذاهای دریایی در ترشح هورمون‌های جنسی نیز موثر هستند.

غذاهایی که سروتونین دارند

سروتونین هورمون شادی است. افرادی که دچار استرس و اضطراب هستند و درگیری‌های ذهنی زیادی دارند معمولا به بی‌میلی جنسی دچار می‌شوند. این افراد با مصرف غذاهایی که سروتونین دارند، می‌توانند میل جنسی خود را افزایش دهند.

از جمله این مواد غذایی به :

  • اسفناج
  • ماهی
  • شیر
  • عسل
  • ترب هستند که می‌توانید آن‌ها را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

آب، داروی محرک جنسی بانوان

وقتی بدن زن دچار کمبود آب شود، ممکن است مشکلاتی برای او به وجود بیاید که از جمله آن‌ها خشکی واژن است. در مواردی که واژن خشک می‌شود، رابطه جنسی با درد همراه است. به همین دلیل میل جنسی زن کاهش می‌یابد.

آجیل، محرک بانوان

آجیل که از مغزهای متفاوتی تشکیل شده است، منیزیم دارد. منیزیم هم ماده‌ای است که باعث افزایش توان جنسی می‌شود. آجیل‌ها حاوی چربی‌های مفیدی هستند که در کم کردن کلسترول خون تاثیر می‌گذارند.

هر چه کلسترول خون کمتر باشد، خون راحت‌تر در رگ‌ها جریان پیدا می‌کند و به میزان بیشتری به ناحیه تناسلی می‌رسد. در نتیجه با افزایش جریان خون در این ناحیه، میل جنسی زنان نیز افزایش پیدا می‌کند.

آووکادو | درمان بی میلی جنسی زنان

آووکادو یکی از مواد غذایی است که ویتامین B فراوانی دارد. به همین دلیل می‌تواند در تسکین استرس و اضطراب بانوان تاثیر بگذارد. همان‌طور که می‌دانید استرس یکی از دلایلی است که باعث کاهش میل جنسی در زنان می‌شود.

علاوه بر این آووکادو منبعی از چربی‌های مونو است. این چربی‌ها در بهبود جریان خون تاثیر می‌گذارند و خون رسانی به اندام تناسلی را نیز افزایش می‌دهند.

شکلات تلخ

کاکائو و شکلات تلخ از جمله مواد غذایی هستند که سروتونین دارند. سروتونین هورمونی است که در بهبود خلق‌وخو تاثیر می‌گذارد. بنابراین افرادی که روزانه شکلات تلخ مصرف می‌کنند آرامش بیشتری دارند.

وقتی شخص آرام است و استرس ندارد در نتیجه میل جنسی او نیز افزایش پیدا می‌کند.

دمنوش گیاهی افزایش میل زنان

داروهای گیاهی زیادی وجود دارند که می‌توانند باعث افزایش میل جنسی مردان و زنان شوند. از جمله این گیاهان دارویی موارد زیر خاصیت بیشتری برای کمک به این مشکل دارند.

زعفران، داروی افزایش میل بانوان

همان‌طور که می‌دانید زعفران یکی از گران‌ترین گیاهان دارویی و از ادویه‌های محبوب مورد استفاده بانوان است. این گیاه با افزایش خون ‌رسانی به بافت‌های مختلف بدن به‌ویژه بافت رحم، باعث گرم شدن این بافت و تحریک جنسی در زنان می‌شود.

 

علت بی احساس بودن زن 

مشکلات جنسی اغلب زمانی ایجاد می شود که هورمون های شما در جریان هستند، مانند بعد از بچه دار شدن یا در دوران یائسگی. بیماری‌های مهم مانند سرطان، دیابت یا بیماری‌های قلبی و عروقی (قلبی عروقی) نیز می‌توانند به اختلال عملکرد جنسی (Female sexual dysfunction) کمک کنند.

عواملی – اغلب مرتبط با یکدیگر – که به نارضایتی یا اختلال عملکرد جنسی کمک می کنند عبارتند از:

  • فیزیکیهر تعدادی از شرایط پزشکی، از جمله سرطان، نارسایی کلیه، مولتیپل اسکلروزیس، بیماری قلبی و مشکلات مثانه، می تواند منجر به اختلال عملکرد جنسی شود. برخی داروها، از جمله برخی از داروهای ضد افسردگی، داروهای فشار خون، آنتی هیستامین ها و داروهای شیمی درمانی، می توانند میل جنسی و توانایی بدن شما برای تجربه ارگاسم را کاهش دهند.
  • هورمونیسطوح پایین استروژن پس از یائسگی ممکن است منجر به تغییراتی در بافت های تناسلی و پاسخ جنسی شما شود. کاهش استروژن منجر به کاهش جریان خون در ناحیه لگن می‌شود که می‌تواند منجر به کاهش حس تناسلی و همچنین نیاز به زمان بیشتری برای ایجاد برانگیختگی و رسیدن به ارگاسم شود.
  • پوشش واژن نیز نازک‌تر و انعطاف‌پذیرتر می‌شود، به خصوص اگر از نظر جنسی فعال نباشید. این عوامل می توانند منجر به مقاربت دردناک (دیسپارونی) شوند. میل جنسی نیز با کاهش سطح هورمونی کاهش می یابد.

    سطح هورمون های بدن شما نیز پس از زایمان و در دوران شیردهی تغییر می کند که می تواند منجر به خشکی واژن شود و بر تمایل شما به رابطه جنسی تأثیر بگذارد.

  • روانی و اجتماعیاضطراب یا افسردگی درمان نشده می تواند باعث اختلال در عملکرد جنسی شود یا در ایجاد آن نقش داشته باشد، همانطور که استرس طولانی مدت و سابقه سوء استفاده جنسی نیز ممکن است. نگرانی های مربوط به بارداری و خواسته های جدید مادر بودن ممکن است اثرات مشابهی داشته باشد.
  • درگیری های طولانی مدت با شریک زندگی خود – در مورد رابطه جنسی یا سایر جنبه های رابطه شما – می تواند پاسخ جنسی شما را نیز کاهش دهد. مسائل فرهنگی و مذهبی و مشکلات مربوط به تصویر بدن نیز می تواند در این امر مؤثر باشد.

عوامل خطر

برخی از عوامل ممکن است خطر ابتلا به اختلال عملکرد جنسی را افزایش دهند:

  • افسردگی یا اضطراب
  • بیماری قلبی و عروقی
  • شرایط عصبی، مانند آسیب نخاعی یا مولتیپل اسکلروزیس
  • شرایط زنان و زایمان، مانند آتروفی ولوواژینال، عفونت یا لیکن اسکلروزوس
  • برخی داروها مانند داروهای ضد افسردگی یا داروهای فشار خون بالا
  • استرس عاطفی یا روانی، به ویژه با توجه به رابطه شما با شریک زندگی خود
  • سابقه سوء استفاده جنسی

خصوصیات زنان سرد مزاج

 

در حالی که نوسان میل جنسی سالم است، یک زن مبتلا به سرد مزاجی معمولاً به مدت شش ماه یا بیشتر کمبود میل جنسی را تجربه می کند.

اگر تغییرات در میل جنسی آنقدر شدید باشد که بر روابط یا عزت نفس شما تأثیر بگذارد، ممکن است سردمزاجی باشد.

علائم مرتبط با سردمزاجیعبارتند از:

  • علاقه اندک به فعالیت جنسی
  • افکار یا تخیلات جنسی کم یا بدون هیچ
  • بی علاقگی به شروع رابطه جنسی
  • مشکل لذت بردن از رابطه جنسی
  • فقدان احساسات لذت بخش در هنگام تحریک اندام تناسلی

قدرت جنسی زنان

امروزه شواهد پژوهشی بسیاری نشانداده اند که زنان در مقایسه با مردان از کیفیت جنسی بیشتری برخوردارند . شواهد این ادعا اینکه معمولاً در هنگام انجام رابطه جنسی شدت ارگاسم در زن بیش از مرد تجربه میکردد از سویی طول دوره ارگاسم بیش از مردان گزارش گردیده است و این درحالیست که طبیعت قابلیت تجربه چندین ارگاسم پیاپی را برای زن مهیاساخته لیکن مرد تنها از یک ارگاسم بهره مند میگردد. پس از انجام رابطه جنسی ،معمولاً امکان برانگیختگی فوری و مجدد برای مرد موجود نبوده امادگی بعدی فرایندی زمان مند میباشد ولی در زن دوره خاموشی معنا دار نبوده در صورت تمایل امکان برانگیختگی مجدد وجود دارد .نیل به خشنودی جنسی برای مرد مستلزم تدابیر نظافتی شامل جمع اوری مایع انزال ، دور انداختن کاندوم و .. مواردی از این دست ممکن است باشد لیکن این مرحله برای زن معمولاً خالی اززحمت تجربه میگردد

نظر به این سرمایه های موجود در خزانه جنسی انتظار میرود که این زنان باشند که همواره طالب ، مشتاق و حتی درخواستگر سکس باشند اما اگر امروزه چنین نیست دلیل آنرا باید بر بندهایی دانست که فکر و اندیشه این زنان را آنچنان در خود پیچیده که توانسته است میل جنسی را درآنان سرکوب و از تجربه لذتی زیبا بنام لذت جنسی محروم ساخته مردان را در نگاه آنان شکم وزیر شکم پرست لقب دهد . به نظر میرسد در باب مقوله بی میلی جنسی در زنان در کنار توجه بر نقش فاکتورهای فیزیولوژیکی و اختلالات هورمونی بایستی بیشتر با امر فرهنگ سازی جنسی پرداخت و برای تغییر ذهنیت های مسموم نسبت به مقوله سکس به زنان کمک کرد تا با بهره گیری از توانمندی ” قابلیت انعطافی ” خود ،بازنگری نسبت به مقوله سکس داشته آنرا پذیرفته و استحقاق لذت بردن از آنرا از آن خود دانند.

 

درمان بی میلی جنسی زنان

برای درمان صحیح، قبل از هر چیز، تشخیص صحیح ضروری است. داروهای مختلف مانند داروهای ضد افسردگی باید بررسی شوند زیرا می توانند باعث بیزاری جنسی شوند. اگر علت بی میلی داروی فعلی باشد، قطع دارو بدون اطلاع پزشک بسیار اشتباه است.

اگر مشخص شود که علت اصلی بی میلی جنسی یک زن، سطح پایین استروژن است، ممکن است هورمون درمانی استروژن در نظر گرفته شود.

در عین حال، محدود کردن مصرف الکل و تنباکو و انجام فعالیت های کاهش دهنده استرس مانند یوگا یا ورزش می تواند به از بین بردن بیزاری جنسی در زنان کمک کند.

 

منبع: Use of Herbal Medicine

بازدید:۸۵۴۲۵۶

رتبه مقاله درگوگل:4.5-Stars

ارسال نظرات

۳۲ دیدگاه برای “بی میلی جنسی زنان”

  1. نگار گفت:

    سلام من دختر ۲۴ ساله ای هستم و مرد خیلی دوست دارم بدونم میل جنسی بالایی دارم یا نه؟از کجا باید اینو بفهمم؟

  2. ناشناس گفت:

    به نظر من که زمان مجردی نمیشه فهمید تا بعد ازدواج

  3. فائزه گفت:

    سلام من ۶ ساله ازدواج کردم ولی نمیدونم باید در مقابل درخواست و تمایل زیادی همسر برای داشتن رابطه جنسی تحت هر شرایطی چکار کنم؟بعضی شبا واقعأ خسته میشم و دیگه میلی به رابطه جنسی ندارم

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      دوست عزیز در این مورد باید با ایشون صحبت کنید تا ایشون بتونه در این موارد رعایت حال شما رو داشته باشه … به هرحال سیستم فیزیولوژی هر کسی متفاوته ولی اصل زندگی مشترک رسیدن به سطحی از تفاهم و اشتراک نظره که بسیار مهمه … در این مورد میتونید با مشاور متعهدی در این مورد مشورت کنید

  4. ناشناس گفت:

    بسیاری از بیماری‌ها با کاهش میل جنسی، باعث می‌شوند روابط زناشویی تحت تاثیر قرار بگیرد. در واقع می‌توان کاهش میل جنسی را به‌عنوان یکی از بارزترین عوارض این بیماری‌ها به‌حساب آورد. با توجه به این حقیقت می‌توان اذعان کرد که اگر دچار کاهش میل زناشویی و یا هر نوع اختلال دیگری در این عملکرد هستید، بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا دلیل اصلی آن مشخص شود و با رفع مشکل زمینه‌ای، این مشکل شما نیز برطرف شود. بیماری های موثر
    در ادامه به بعضی از مهم‌ترین بیماری‌‌هایی که میل زناشویی را تحت تاثیر قرار می‌دهند اشاره می‌کنیم:

    ۱- بیماری‌های عروقی

    برخی از اختلالات عروقی در قالب مشکلات زناشویی خود را نشان می‌دهند که به مرور زمان رگ‌های خونی را تحت تاثیر قرار داده، شریان‌ها را سخت و باریک می‌کنند و همین مساله، خون‌رسانی به دستگاه تناسلی را کاهش می‌دهد.

    ۲- دیابت

    اغلب مشکلات زناشویی ناشی از بیماری دیابت است که با مشکلات دیگری نظیر آسیب‌های عصبی و بیماری‌‌های عروقی همگام می‌شود. در زنان این عارضه به شکل کاهش میل زناشویی خود را نشان می دهد. البته این عوارض با کنترل قندخون ، فشارخون و مقدار کلسترول خون، قابل جبران است.

    ۳- افسردگی

    اغلب به‌دنبال افسردگی اختلالات زناشویی بروز می‌کند. اگر مواد شیمیایی مغز و یا هورمون‌ها و ناقل‌های عصبی در وضعیت متعادلی نباشند، میل زناشویی را تحت تاثیر قرار می‌دهند و دارو‌های ضدافسردگی باعث کاهش میل زناشویی می‌شوند. البته خوشبختانه دارو‌هایی با فرمول مشابه ویاگرا و یا خود ویاگرا می‌توانند به بهبود این وضعیت کمک موثری کنند.

    ۴- یائسگی

    میل زناشویی زنان به موازات تغییر در هورمون‌های خاصی در یائسگی کاهش پیدا می‌کند. کاهش مقدار هورمون استروژن (هورمون زنانه) در زنان که در انگیختگی زناشویی موثر است، باعث خشکی واژن و دردناکی آمیزش می‌شود. تستوسترون (هومون مردانه)، هورمونی که در میل زناشویی هر دو جنس نقش دارد، با کاهش فعالیت تخمدان‌ها کاهش می‌یابد و در مجموع، این مساله باعث کاهش میل زناشویی می‌شود.

    ۵- عوارض جانبی برخی داروها

    دارو‌های بی‌شماری هستند که چنین تاثیر ناخواسته‌ای را به همراه دارند. علاوه بر دارو‌های ضدافسردگی، دارو‌های فشارخون و حتی دارو‌های ضدبارداری می‌توانند میل زناشویی را تحت‌تاثیر قرار دهد.

    ۶- ام.اس

    بیماری ام.اس که باعث تخریب سیستم عصبی مرکزی می‌شود، روی عملکرد آمیزشی تاثیر می‌گذارد. عدم خشنودی از آمیزش و یا کمبود میل زناشویی در زنان می‌تواند دال بر ابتلا به این بیماری باشد. بیماری‌های عصبی دیگری نظیر پارکینسون نیز چنین تاثیر مشابهی را به همراه دارند.

    ۷- آندومتریوز

    علایم دردناک بیماری آندومتریوز نظیر گرفتگی‌های شکمی‌ دردناک، قاعدگی‌های شدید و درد مزمن لگنی، امکان آمیزش را به سختی فراهم می‌کند و تجربه‌ای ناخوشایند خواهد بود.

    ۸- کیست‌های تخمدانی

    آمیزش‌‌های دردناک، می‌تواند علامتی از کیست‌های تخمدان‌ باشد. بیماری التهاب لگن و یا سرطان لگن نیز چنین علامتی را به همراه دارند. به طور کلی آمیزش‌های دردناک را نباید نادیده گرفت.

    ۹- اختلالات تیروییدی

    تیرویید، غده‌ای در جلوی گردن است که نقش مهمی را ‌در حیات و سلامت فرد ایفا می‌کند. کنترل سوخت و ساز بدن، از دما گرفته تا وزن، و همچنین سلامت زناشویی از جمله فعالیت‌های غده‌ تیرویید است.

    ۱۰- آپنه

    آپنه که اصطلاحا به آن، “خفگی در خواب” می‌گویند، مشکلی است که در آن تنفس به مدت ۱۰ ثانیه متوقف می‌شود و این روند مرتب در خواب تکرار می‌شود. پزشکان می‌گویند آپنه نیز می‌تواند به بروز مشکلات زناشویی در مردان منجر ‌شود.

    واقعیت‌ها

    شما ممکن است احساس کنید که میل زناشویی شما کمرنگ شده است، یا چیزهایی که قبلا برای شما لذت‌آور بوده، اکنون ناراحت‌کننده به نظر می‌رسند. شما تنها نیستید. خیلی از زنان در مراحلی از زندگی خود، دچار مشکلات زناشویی می‌شوند. ناتوانی زناشویی در زنان دلالت بر مشکلات مزمن یا عودکننده در برخورد با یک یا برخی از پاسخ‌های زناشویی دارد. به آنچه شما تجربه می‌کنید، ناتوانی زناشویی در زنان نمی‌گویند مگر اینکه درباره آن مضطرب شوید، یا تاثیر منفی بر ارتباط شما با همسرتان بگذارد. اگرچه مشکلات زناشویی مربوط به ناتوانی زناشویی در زنان، دلایل متفاوتی دارد، ولی اغلب قابل درمان هستند.

    علایم و نشانه‌ها

    دلواپسی زناشویی در زنان در هر سنی اتفاق می‌افتد، ولی ممکن است در زمان‌ تغییرات هورمونی شایع‌تر باشد، مانند بعد از زایمان، یا یائسگی. نگرانی‌های زناشویی همچنین ممکن است با بیماری‌های عمده ای مانند سرطان همراه باشند. اگر شما یک یا بیشتر از موارد زیر را تجربه کرده‌ باشید، مشکل شما به‌عنوان ناتوانی زناشویی در زنان دسته‌بندی می‌شود: – میل زناشویی در شما کم شده، یا وجود ندارد. – با انجام فعالیت زناشویی برانگیخته نمی‌شوید، یا علی‌رغم میل زناشویی، برانگیخته نمی‌شوید.
    – نمی‌توانید به اوج لذت زناشویی ( ارگاسم) برسید.
    – هنگام نزدیکی، درد دارید.

  5. ناشناس گفت:

    به نظر من هر فردی شدت نیازش متفاوته و بعضی از افراد شدت نیاز جنسیشون بالاست

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      دقیقا” در این مرحله دو دسته بندی سرد مزاجی و گرم مزاجی وجود داره … به هرحال هر فردی براساس ژنتیک و فیزیولوژی بدنش شرایط خاص خودش رو داره و براساس اون بهتره شریک زندگی خودش رو پیدا کنه

  6. صبا گفت:

    از متن مفیدتون ممنون. یه سوال دارم اینکه نوشته بعد از یائسگی میل جنسی کاهش پیدا میکنه، آیا رابطه جنسی در فردی که یائسه شده به کل منسوخ میشه یا نه؟فقط کمتر میشه؟

  7. شیما گفت:

    سلام.آیا ممکنه یه خانم میل جنسی بیش از حد داشته باشه؟

  8. ناشناس گفت:

    این مسئله نسبیه و گاهی اوقات یکی از افراد در رابطه تصور میکند که شریک جنسی اش میل جنسی غیر طبیعی دارد که این به خاطر نابرابر بدون میل جنسی افراد در یک رابطه است

  9. دیانا گفت:

    سلام.ممنون از سایت خوبتون
    من میل جنسی پایینی دارم به نظر شما علت اصلی چیه؟چرا عمل نزدیکی و معاشقه برام لذت آور نیست؟به نظر شما خود ارضایی در این مشکل تأثیر داشته؟

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      مسلما” تاثیر داشته … چون ذهن شما لذت رو در چیز دیگه ای دیده و الان تغییر ساختار ذهنی سخته… میتونید برای رهایی از این سردی با مشاوری متعهد هم مشورت کنید تا حضورا” با بررسی شرایط شما بتونه بهتون کمک کنه .. در ضمن راه های برانگیختگی و رسیدن به ارگاسم و لذت جنسی رو هم یادبگیرید که میتونید در اینترنت سرچ کنید و یا کتابهای موجود رو مطالعه کنید

  10. ناشناس گفت:

    سلام
    دلایل زیادی میتواند داشته باشد. از جمله استرس. مشغله فکری. ترس . یکنواختی رابطه جنسی و …باید خودتان ببینید آیا دلیل خاصی برای آن میتوانید پیدا کنید.

  11. ناشناس گفت:

    باسلام آیا داروی بیهوشی می تونه بر روی میل جنسی اثر داشته باشه؟

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      مسلما” میتونه تاثیر داشته باشه … ولی بافت این ناحیه به خاطر وجود اعصاب فراوان حساس هستش …و باید از موادی استفاده کنید که تحت نظر پزشک باشه و براساس دز و غلظت متناسب باشه

  12. سائده گفت:

    با سلام من خانمی ۳۵ ساله هستم. مشکلم اینه که چند وقت یکبار میل جنسی ام ضعیف میشه چنین وضعیتی را پس از زایمانم تجربه کردم اگه میشه راهنماییم کنید

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      دوست عزیز این مورد میتونه دوره ای برای هم مرد و هم زن اتفاق بیفته … بهتره با متخصص زنان مشورت کنید تا از نظر هورمونی شمارو تحت بررسی و آزمایش قرار بده … گاهی تاثیرات هورمونی و گاهی تاثیرات روحی میتونه در این امر موثر باشه

  13. سارینا گفت:

    به نظر من شما برای حل این مشکل میتونید به یک متخصص مراجعه کنید

  14. فاطمه گفت:

    سلام
    به نظر من مسائل روحی و روانی، خستگی جسمی و فکری و رابطه عاطفی نامناسب با شوهر، همگی در میل جنسی خانوما موثر هستند

  15. سعید گفت:

    سلام چرا بیشتر خانما از برقراری رابطه جنسی با شوهر خود بیزارند و در حقیقت خیلی سرد مزاج هستند؟

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      حس جنسی خانم ها برعکس آقایون با تعدد داشتن رابطه جنسی نسبت مستقیم داره … پس اگه این کارو در زمان بندی های زیاد انجام میدن باید گفت به این خاطره وگرنه هیچ زن و مرد به طور صرف سردمزاج نیستن و اگر چنین حالتی هست باید از نظر هورمونی و روحی و رانی مورد بررسی قرار بگیره

  16. سارینا گفت:

    اکثرأ سرد مزاج نیستند.و بی میلی جنسی خانما دلایل زیادی داره که قبلأ در همین بخش گفته شد

  17. bcm2045a گفت:

    سلام
    من بسیار بسیار میل جنسیم بالاست و حتی تا ۴ مرتبه در روز هم میتونم ارتباط بگیریم اما خانومم کاملاً بالعکس هست و میگه دلیلش خستگی هست.و اکثراً رابطه جنسی ما در شبهایی هست مه فرداش اداره نمیره درصورتیکه من حتی در زمان خستگی هم رابطه جنسی رو نه نمیگم.
    و این واسم مشکل ساز شده.نمیدونم چیکار کنم.ضمن اینکه همون شبها هم همسرم کار زیادی واسه کیفیت رابطمون نمیکنه و کلاً کنترل و دوام رابطه با من هست. البته بیشتر اوقات میتونم به ارگاسم برسونمش

  18. setsre گفت:

    باسلام. من بیشتر از هفته ای دو بار میل جنسی ندارم هم کارمندم و ساعت کاری طولانی دارم و هم بچه کوچیک دارم طوری که گاهی به کارای خونه هم نمیتتونم برسم. اما شوهرم دقیقا شب بعد از رابطه جنسی دوباره تقاضا میکنه و من نه میگم و این هر شب ادامه داره تا من کلافه میشم .این موضوع منو دچار عذاب وجدان کرده و احساس میکنم حتماً از نظر جنسی مشکل دارم و ناتوانم.

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      در این موارد باید زن ومرد همدیگرو درک کنند … به همین دلیل در این مورد با شوهرتون صحبت کنید و شرایط و خستگی خودتون رو براش توضیح بدید … و اینطوری میتونید کمی از کارهاتونو به شوهرتون محول کنید تا از حجم کارهای شما کاسته بشه و هم به روابط زناشویتون برسید

  19. ناشناس گفت:

    سلام
    من به دلیل شرایط خاص کاری تقریبا هر ماه ۴ الی ۶ روز میتونم به خونه برم حتی بعضی مواقع هم پیش اومده که بیشتر طول کشیده اما وقتی که درخواست داشتن رابطه جنسی رو از همسرم میکنم با اکراه قبول میکنه و کلا با بی میلی ادامه میده و درخواست های مجدد رو هم رد میکنه

    • دکتر ژاله طاهری گفت:

      دوست عزیز باید بدونید که خانم ها برعکس آقایون هستند و هر چه قدر فاصله بین دو رابطه جنسی بیشتر باشه تمایل خانم ها برعکس آقایون کمتر میشه … و به این مورد باید توجه کنید … به همین خاطر نوع کار شما روی این روند تاثیرگذار بوده …از طرفی باید در این مورد مشاوره روانشناسی کنید شاید دلایل جسمیاز جمله مشکلات هورمونی هم تاثیرگذار باشه و یا دلایل روانی از جمله استرس و اضطراب … به همین خاطر بهتره این مشکل رو اصولی و علمی بررسی و درمان کنید

  20. ASMAE گفت:

    سلام
    من خانومی ۲۵ ساله هستم و ۶ ماهه که ازدواج کردم .همسرم رو دوست دارم واز
    رابطه جنسی هم لذت میبرم .اما من به شدت از آب منی همسرم متنفرم تا جایی
    که حتی با دیدن آب منی حالت تهوع میگیرم . بوی منی از فاصله زیاد هم
    بسیار ناراحت کنندس برام و اگر بهم نزدیک بشه به صورت غبر ارادی حالت
    تهوع شدید میگیرم.چند تا سوال داشتم:
    ۱- این مشکل غیر عادی و غیر طبیعیه؟
    ۲-درمان دارویی خاصی برای رفع این مشکل وجود داره؟
    ۳-من قبل از ازدواج هیچ اطلاعی راجع به روابط جنسی نداشتم و اولین رابطه
    هایی که با همسرم داشتم همراه با ترس و استرس زیادی بود این موضوع ممکنه
    ارتباطی داشته باشه ؟؟

    • ◄Responder► گفت:

      در این مورد با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲

پاسخی بگذارید

*