امروز : پنج شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۶ می باشد.

زنان باردار و احتیاط در مصرف خوراکی

زنان باردار و احتیاط در مصرف خوراکی

از خوردنی‌های مضر در دوران بارداری می‌توان به سرکه، غذاهای بسیار گرم و بسیار سرد، آب بسیار گرم یا بسیار سرد، یخ، برف و تگرگ اشاره کرد. مواد غذایی تند و تیز مانند فلفل، دارفلفل، کبر یا هر ماده دیگر دارای اسانس زیاد، مواد تلخ مثل زیتون خام، چیزهای نفاخ مانند لوبیا، کبر، باقلا، نخود، کنجد و کرفس در دوران بارداری مضر است.
زنان باردار می‌‌توانند از خوردن خیلی از غذاها لذت ببرند اما برخی غذاها باید در این دوران با احتیاط مصرف شوند یا از خوردن‌ آن پرهیز شود.
۱۳ ماده غذایی که در دوران بارداری باید دور آنها را خط کشید، به این قرار است:
۱. شیر، خامه، پنیر محلی و غیر پاستوریزه
۲. گوشت نیمه پز (دمای گوشت هنگام پخت باید به ۷۵ درجه سانتیگراد برسد.)
۳. آبمیوه های تازه آبمیوه فروشی ها
۴. خمیر خام کیک و کلوچه
۵. سس های خانگی که در تهیه آن از تخم مرغ خام غیر پاستوریژه استفاده می شود.
۶. دسر های خانگی با تخم مرغ غیر پاستوریزه
۷. کالباس و سوسیس
۸. میوه و سبزی نشسته به خاطر خطر انگل توکسوپلاسموز
۹. جوانه های خام
۱۰. مرغ بریان
۱۱. ماهی دودی
۱۲. غذاهایی که بیش از دو ساعت بیرون از یخچال مانده اند.
۱۳. کافئین زیاد

منبع: ساینس دیلی

بازدید: ۷۵۴۸۶۳

رتبه مقاله درگوگل: 4.5-Stars

ارسال نظرات

۲ دیدگاه برای “زنان باردار و احتیاط در مصرف خوراکی”

  1. fatima گفت:

    سلام من فشار خون نرمالی دارم اخیرأ از نمک استفاده میکنم .برای تعدیل فشار خونم چه کنم؟

  2. ناشناس گفت:

    اگه با فشار خونتون مشکلی ندارین نمیخاد کاری بکنید

ارسالی پاسخی برای ناشناس

*